Cégalapítás

Cégalapítás az Egyesült Arab Emírátusokban

Az adómentességnek és a rugalmas gazdaságpolitikának köszönhetően az elmúlt években az Egyesült Arab Emirátusok rendkívül népszerű célterületté vált az Offshore és Freezone cégek tekintetében egyaránt. Világszínvonalú infrastruktúrával és reputációjával az egyik lehető legalkalmasabb helyszín és bázis a globális üzleti tevékenység felépítésére az Egyesült Arab Emirátusok.

Vállalkozását az Egyesült Arab Emirátusokban bejegyezzük, legyen szó Offshore, vagy Freezone cégről. Elvégezzük a szükséges előkészítési tevékenységeket, hatósági engedélyezéseket, elkészítjük a cégalapításhoz szükséges iratokat.

Szakértelmünk, a helyi jogviszonyok és gazdasági törvények magas szintű ismerete garantálja, hogy a cégalapítás során a lehető legmagasabb diszkréciót figyelembe véve problémamentesen bejegyzésre kerüljön cége.

0% társasági adó
0% általános forgalmi adó
0% osztalékadó
0% adózási kötelezettség

Exkluzív környezet

100% Adómentes működés, teljes anonimitás. Maximális biztonság.

UAE Presztízs

Az Egyesült Arab Emírségek, azon belül is, többek között Dubaj mára az egyik legerőteljesebb és legdinamikusabban fejlődő új pénzügyi és üzleti központnak számít.

Teljes adómentesség

Free Zone és Offshore cégek egyaránt élvezhetik a helyi szabályozásoknak és törvényeknek megfelelően az ÁFA, társasági adó és osztalékadó mentességet. 2014. október 4-től az Egyesült Arab Emirátusok és Magyarország között hatályba lépett a kettős adóztatást elkerülő egyezmény, így a külföldön végzett gazdasági tevékenységnek és munkabérének sincsen magyarországi adóvonzata.

Egyszerű & gyors cégalapítás

Helyi jelenlétünknek köszönhetően a lehető leggyorsabban állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az Egyesült Arab Emirátusokban a cégbejegyzés átlagos ideje két hét.

Bankszámlanyitás

Ügyfeleink számára az Egyesült Arab Emirátusokban, a legmagasabb biztonsági standardoknak megfelelő, prémium vállalati bankszámlák nyitásában nyújtunk teljes körű szolgáltatást.

Nemzetközi lehetőségek

A világ bármeny országában is végzi tevékenységét, a helyi, emirátusoki adózási törvénynek megfelelően a teljes adómentesség előnyeit élvezheti.

Teljes anonimitás

Ügyfeleink üzleti ügyeit a lehető legnagyobb diszkrécióval kezeljük. A magas szintű adatvédelem érdekében kiemelt hangsúlyt helyezünk az adatbiztonság informatikai támogatására is. Az Egyesült Arab Emirátusokban nyilvános cégadatbázis, cégnyilvántartás nincsen. Nominee szolgáltatásunk segítségével az ügyfél teljes anonimitását is biztosítjuk.
FZE, FZC

Freezone Company

A Free Zone, azaz szabad kereskedelmi zónák egyszerű adóparadicsomok, hanem olyan szabad kereskedelmi, adózási és tudásközpontú területek az Egyesült Arab Emirátusokban, melyek több iparágakban nyújtanak lehetőségeket a külföldi befektetők számára.

A különféle Free Zone gazdasági társaságok alapítása és működtetése olyan gazdasági lehetőségeket nyújt a befejtetők számára, melyet semmilyen más klasszikus offshore ország nem. Jelenleg több mint negyven szabad kereskedelmi zóna működik az Egyesült Arab Emirátusokban, melyek iparág és tevékenység specifikusan lettek kialakítva. A különféle zónákban alapított cégek közös jellemzője, hogy adómentesek, viszont külön engedély nélkül nem végezhetnek üzleti tevékenységet az Egyesült Arab Emirátusok belső piacán.

A Free Zone cégeknek szüksége van helyi irodára, kereskedelmi engedélyre és igényelhet nemzetközileg elfogadott illetőségigazolást. Az ilyen típusú cégek esetében korlátozott számban letelepedési engedélyt, rezidens vízumot is biztosítanak az igazgatók és/vagy a részvényesek részére. A szabad kereskedelmi zónákban alapított cégek rendelkeznek szinte az összes klasszikus offshore cég nyújtotta előnyökkel. Ennek oka az, hogy a különféle zónákban nincs adóztatásnincs Áfa fizetési kötelezettség és az ott dolgozó alkalmazottak bérét sem terhelik adókkal. A vállalkozás alaptőkéjét több zónában kötelező befizetnie a részvényeseknek. A társaságnak elegendő egy igazgatóval és egy részvényessel rendelkeznie, amelyek lehetnek külföldi személyek is. Nincsenek megkötések arra vonatkozóan sem, hogy ezen személyeknek cégnek vagy természetes személynek kell lenniük. Hasonlóan a RAK Offshore cégekhez, a Free Zone cégekre vonatkozóan sincsen hivatalos, nyilvánosan elérhető cégnyilvántartás.

A különböző tevékenységekre szakosodott különleges gazdasági területek bizonyos jellemzőkben eltérhetnek egymástól. Nem mindenhol kell befizetni például az alaptőkét vagy nem teljes mértékben, van ahol kérnek éves beszámolót, más zónákban pedig egyáltalán nem. Az is az egyes zónáktól függ, hogy hány munkavállalási/letelepedési engedélyt adnak az alapított cégekhez.

Freezone Company

Standard

$15700
 • FREEZONE cégbejegyzés
 • UAE Rezidens vízum
 • Business Licence
 • Bejegyzett iroda
 • Bejegyzett ügynök
 • Kiemelt ügyfélkapcsolattartó
 • Cégbejegyzés 2 hét alatt
 • Bankszámla az Egyesült Arab Emirátusokban
 • Nominee szolgáltatás

Fenntartási díj

$10850/ év
 • Bejegyzett iroda fenntartási költsége
 • Bejegyzett ügynök fenntartási költsége
 • Éves adók és illetékek
Ras Al Khaimah

RAK Offshore

A RAK Offshore a klasszikus offshore cégek (IBC – International Business Company) előnyeit nyújtja, csak  emirátusi bejegyzett székhellyel rendelkezik, kizárólag az Egyesült Arab Emirátusok területén kívül végezhet üzleti tevékenységét. A cég működéséhez az országban működő, fizikailag létező iroda nem követelmény. A RAK Offshore cégek további nagy előnye, hogy rendkívül magas, nemzetközi biztonsági standardoknak megfelelő helyi deviza (USD, EUR, AED) bankszámlanyitásra is alkalmasak az Egyesült Arab Emirátusok területén belül, melyek az anonimitás és diszkréció maximális szintjét nyújtják.

A RAK Offshore cégekre nem vonatkozik társasági adó sem általános forgalmi adó, a vállalkozásnak semmilyen adót nem szükséges fizetnie a realizált nyeresége után. Mivel az offshore cégeknek nem kell a nyereségük után adót fizetniük, ezért a helyi hatóságok részére nem szükséges beszámolót, adóbevallást sem benyújtani, illetve hivatalos könyvelésre sem kötelezettek.

A kedvező adózási környezet mellett a helyi szabályok rugalmassága jelentős mértékben segíti a cégalapítást és nemzetközi működtetést. A vállalkozás alaptőkéjét a legtöbb zónában nem kötelező befizetnie a részvényeseknek. A társaságnak elegendő egy igazgatóval és egy részvényessel rendelkeznie, melyek lehetnek külföldi személyek is, jogi személyek és jogi személyességgel nem rendelkező magánszemélyek is lehetnek egyaránt.

A RAK Offshore cégek a legmagasabb biztonságot és diszkréciót nyújtják, minden adatot a legmagasabb prioritásnak megfelelően bizalmasan kezelve. Hivatalosan vezetett cégnyilvántartás nincsen, a részvényes személyére vonatkozó információkat az ország nem ad ki. A cégbejegyzés jellemzően 2-3 hetet vesz igénybe, melyet követően megkezdheti hivatalosan nemzetközi üzleti tevékenységét.

RAK Offshore

Standard

$7000
 • RAK Offshore cégbejegyzés
 • Bejegyzett iroda
 • Bejegyzett ügynök
 • Kiemelt ügyfélkapcsolattartó
 • Cégbejegyzés 2 hét alatt
 • Bankszámla az Egyesült Arab Emirátusokban
 • Nominee szolgáltatás

Premium

$9600
 • RAK Offshore cégbejegyzés
 • Bejegyzett iroda
 • Bejegyzett ügynök
 • Kiemelt ügyfélkapcsolattartó
 • Cégbejegyzés 2 hét alatt
 • Bankszámla az Egyesült Arab Emirátusokban
 • Nominee szolgáltatás

Fenntartási díj

$4750/év
 • Bejegyzett iroda fenntartási költsége
 • Bejegyzett ügynök fenntartási költsége
 • Éves adók és illetékek
Számlanyitás

Nemzetközi bankszámla

Irodánk 3 helyi bankkal áll kapcsolatban az Emirátusokban, melyek közül mindig az Ügyfél igényeinek és üzleti elképzeléseinek legmegfelelőbb kiválasztásában segítünk egy előzetes konzultáció során. A kiválasztást követően a bankszámlanyitáshoz minden szükséges dokumentációt előkészítünk és képviseljük az ügyfelet a bankkal történő kommunikáció során.

A szigorú helyi szabályozásoknak és előírásoknak megfelelően az emirátusi bankok kiemelkedő védelmet nyújtanak a banktitkok és a cég tényleges tulajdonosi hátterére vonatkozóan.

Fontos tényező, hogy a bankszámla aktiválásához a részvényes, vagy a képviselő személyes kiutazása szükséges az országba, mely az ügyfél és a vállalkozás legmagasabb szintű biztonságát szolgálja.

GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Az Egyesült Arab Emirátusok olyan adóoptimalizálási és biztonságos befektetési lehetőségeket kínál, melyekre a klasszikus offshore országok már nem alkalmasak. Az Egyesült Arab Emirátusokban a bankszámlanyitás és a bankszámlavezetés is rugalmasan megoldható, a klasszikus offshore országokkal ellentétben. A kettős adóztatást elkerülő egyezménynek köszönhetően a kint realizált nyereség, vagy jövedelem 100%-ban adómentesen Magyarországra hozható.
A RAK, Ras Al Khaimah emírségnek a rövidítése. Ras Al Khaimah kezdeményezte, és alakította ki az Egyesült Arab Emirátusokban az offshore gazdasági társaságok alapításának a lehetőségét.
Az IBC az angol ‘International Business Company’ elnevezés rövidítésem magyarul Nemzetközi Gazdasági Társaság. Az IBC valamely adóparadicsomban bejegyzett jogi személy, amely mentes az ott meghatározott helyi adók alól és általában fix összegű, éves díjfizetésre kötelezett. Az IBC nem végezhet üzleti tevékenységet az alapítás országában.
Nem, a cégalapításhoz nincsen szükség a kiutazáshoz, a legmagasabb biztonság biztosítása érdekében kizárólag a bankszámlanyitáshoz szükséges a személyes kiutazása az igazgatónak, vagy a részvényesnek.
A törzstőke befizetését kizárólag a Free Zone cégek esetében szükséges elvégezni, melynek mértéke a business licence típusától függően kerül meghatározásra.
Igen, legális, nincs olyan hatályos jogszabály, amely tiltaná offshore cég tulajdonlását.
Kezdjük el

Profilra szabott árajánlatért, ingyenes konzultációért keresse munkatársainkat.

X